Del budskabet om den sprøjtefri have.

//Del budskabet om den sprøjtefri have.

Vil I være med til at beskytte Aarhus’ rene drikkevand?

I dag på Vandets dag d. 22. marts starter VPU (Vandværkerne i Aarhus) den årlige kampagne for den sprøjtefri have. Formålet er at informere og give tips og råd til husejere om, hvordan de nemt kan få styr på have og fliser helt uden brug af sprøjtegifte, som kan forurene vores grundvand – kilden til vores rene drikkevand.

For når vi bruger sprøjtegift på vores egen grund, så påvirker det ikke bare vores eget drikkevand, men også vores naboers og ikke mindst fremtidige generationers rene drikkevand. Derfor er der også kommet ny lovgivning for både offentlig og privat brug af sprøjtemidler. Det kan I læse mere på Miljøministeriets hjemmeside via linket.

Vi kontakter jeres fællesråd, da vi vil høre om I vil være med til at dele vores budskab med beboerne i jeres lokalområder. Det kan f.eks. være at dele årets kampagne video eller Sprøjtefri have’s hjemmeside på interne Facebook grupper eller henvise til vores sider på Facebook og Instagram, hvor vi løbende deler gode råd til at holde haven sprøjtefri og kommer med opdateringer om sprøjteforbuddet. Derudover har vi vedhæftet årets kampagneplakat og pressebilleder, som I er velkomne til at benytte.

Links
Sprøjtefri have’s hjemmeside: https://www.vpu-aarhus.dk/sproejtefri-have/
Årets kampagne video: https://vimeo.com/924539541
Facebook side: https://www.facebook.com/Sprojtefri
Instagram profil: https://www.instagram.com/sprojtefrihave/
Pressemeddelelse: https://www.aarhusvand.dk/pressemeddelelser/2024/sammen-sikrer-vi-rent-drikkevand-nu-og-i-fremtiden/

Hent plakat A4   Hent plakat A322. marts 2024 |